Mit érdemes tudni a kulcsrakész ház tervezéséről, kivitelezéséről?

Eldöntötte, hogy a könnyűszerkezetes technológiát választja a házépítéshez, de bizonytalannak érzi magát, hogy merre érdemes elindulni? Rövid összefoglalónkból megtudhatja, hogy milyen lehetőségek vannak a kulcsrakész ház tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban, és mi az, amivel Ön a legtöbbet nyerhet!

Sok rémhír kering arról, hogy milyen nehézségekbe ütköznek a megrendelők a házépítés alkalmával, így érthető, ha szeretné úgy szervezni a projektet, hogy Önnel ne történjenek ilyesmik. Ehhez alaposan át kell gondolnia, hogy milyen céggel dolgozik együtt, és nem csak a szakértelem döntő, hanem az is, hogy milyen munkafolyamatokat vállal a kiszemelt csapat.

Nem mindegy, hogy csak szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész készültségi fokot is tud biztosítani a kivitelező cég. Ez ráadásul csak a munka kézzel fogható része, nem szabad megfeledkezni ugyanis a tervezésről sem, ami szintén okozhat dilemmát. Bár dönthet úgy is, hogy ezzel egy külön céget bíz meg, a legjobb, ha a tervezést is a kivitelezőre bízza, ennek ugyanis nagy jelentősége van a könnyűszerkezetes házak esetén. Miért?

Legyen bármilyen profi a külön megbízott építész tervező, ha nem jártas a könnyűszerkezetes technológia rejtelmeiben, az okozhat később problémát. Ráadásul a kulcsrakész ház tervezése egy komplex munka, amihez az építész tervezőn túl szükség van statikus tervezőre, gépész tervezőre, villamos tervezőre is.

A legjobb döntés tehát, ha olyan céget választ, ami az első lépéstől az utolsóig mindent kézben tart, ez ugyanis összehangolt munkát feltételez, ami a stresszmentes házépítés záloga. Az egész folyamat lényegesen gördülékenyebb, amivel már önmagában nyer, ehhez pedig még hozzá kell tenni azt is, hogy az egyedi igények is könnyebben megvalósíthatók, ha a teljes házépítés egy kézben van.

Ön már tudja, hogy melyik opciót választja? Cégünk, a Faszerkezetes Ház Kft. többféle lehetőséget biztosít, ha arra tart igényt, tőlünk kulcsrakész házat is rendelhet, tervezéssel, engedélyeztetéssel együtt! Ismerkedjen meg szolgáltatási palettánkkal a www.fa-lak.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-277-2472-es telefonszámon vagy a fahaz@t-email.hu e-mail címen!

scroll to top