Síkplatós utánfutó gyártás: áruszállítás univerzálisan

Szüksége lenne egy egyszerű, univerzálisan használható utánfutóra, de nem szeretne kompromisszumot kötni a készen kapható változatok valamelyikével? Akkor éppen Önnek való a síkplatós utánfutó gyártás, melynek köszönhetően pontosan olyan lehet az áruszállító, amilyet a munkája megkövetel!

Ha a munkájához szervesen kapcsolódik az áruszállítás, de egy teherautót fenntartani nem érné meg Önnek, akkor az utánfutó a legpraktikusabb megoldás. Ezt akár bérelheti is, de tény, hogyha újra és újra igénybe vesz egy ilyen szolgáltatást, azzal hosszú távon nem jár jól anyagilag. Szükség van tehát egy saját utánfutóra, ám ha a szállítást mindig az aktuális feladatához kell igazítania, ez sem igazán jó, mert nehéz megtalálni azt a változatot, ami minden igényének eleget tesz.

Mindezek alapján egyértelműen állítható, hogy az egyedi gyártás a legcélszerűbb, és ezen belül is a síkplatós nyitott utánfutó az, ami igazán sokoldalúan használható, ezért ilyet érdemes rendelnie. Egy ilyen típussal hosszabb, nagyobb méretű tárgyakat is gondtalanul tud szállítani, megoldottnak tekintheti hát az áruszállítás problémáját.

A síkplatós utánfutó gyártást természetesen gondos tervezésnek kell megelőznie, ehhez pedig át kell gondolnia, mire van szüksége. A rakfelület mérete értelemszerűen a legfontosabb szempont, de ezen felül is vannak kérdések, amikről döntenie kell a megrendelésnél. Ezek az utánfutók rendszerint horganyzott kivitelben, csúszásmentes padlólemezzel készülnek, de az extrák, például a levehető oldalkorlátok, rögzítőfülek, tartozékok az Ön igényeinek függvényében kerülnek fel.

Úgy véli, hogy ez az, amire szüksége van? Bízza a síkplatós utánfutó gyártást cégünkre, a Valkai Futó Kft.-re, és biztos lehet benne, hogy az áruszállító minden részletében támogatni fogja a munkáját! Tevékenységünkről a www.utanfutogyarto.hu weboldalon tudhat meg többet, ahol referenciáinkat is megtekintheti. Ha meggyőztük, kérje bátran ajánlatunkat, hívja a +36-20-953-0663-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az utanfutogyarto@gmail.com e-mail címre!

scroll to top