Az egyedi ponyva tervezést nem érdemes kihagynia

Bővíti a flottát, és már csak az utolsó simítások vannak hátra ahhoz, hogy az új járművek szolgálatba álljanak? Arra már gondolt, hogy a ponyvákat az arculathoz igazíthatná, és ezzel újabb reklámot csinálhatna a cégének? Érdemes fontolóra vennie a dolgot, hiszen ha úgy dönt, hogy belevág az egyedi ponyva tervezésbe, rengeteget nyerhet!

Az új járművek kiválasztása nem egyszerű feladat, a teherbírást, a raktárfogatot, a fogyasztást és az egyedi igényeket is számításba kell venni, mindezt pedig a rendelkezésre álló költségkerethez kell igazítani. A jól megválasztott teherautókkal gondtalan lesz a szállítás, és bár ez a legfontosabb szempont, valójában nem az egyetlen!

A járművek ponyvája ugyanis gyárilag csak egy hatalmas, üres felület, de ennek nem kell így maradnia, hiszen remekül ki lehet használni. Egyedi ponyva tervezéssel két legyet üthet egy csapásra, és mindkettőből profitálni tud, mutatjuk is, hogyan!

  • Ha a flotta minden tagja egységes megjelenésű, igényes ponyvát kap, az a cég pozitív megítélését erősíti, mivel azt az üzenetet közvetíti, hogy a részletek is fontosak.
  • Emellett minimális ráfordítással extra reklámfelületeket nyerhet, méghozzá olyanokat, amik lényegében földrajzi határok nélkül népszerűsítik a céget.

Az egyedi ponyva tervezés lényege, hogy a dizájn minden részletében olyan lesz, amilyennek elképzelte, akár szolidabb megjelenést szeretne, akár egy igazán figyelemfelkeltő hirdetést. A terveket ráadásul egy felhasználóbarát online felületen elkészítheti, így az egész egyszerű és gyorsan megvan. Miért hagyná ki?

Ha felkeltette érdeklődését az egyedi ponyva tervezés lehetősége, cégünk, a Lakner Ponyvaipari Kft. mindenben rendelkezésére áll. Készítse el terveit a www.laknerponyva.hu weboldalon elérhető tervezőben, mi pedig formába öntjük, amit megálmodott, ilyen egyszerű az egész!

Amennyiben kérdése lenne a megvalósítási lehetőségeket illetően, vagy segítségre van szüksége, várjuk megkeresését a +36-29-552-560-as telefonszámon, valamint a laknerponyva@laknerponyva.hu e-mail címen!

scroll to top