Csapatépítő vitorlázás Balatonfüreden: kiváló közösségi program a munkatársaknak

Szeretne jó munkatársi közösséget kialakítani? Szívesen töltenék együtt a szabadidejüket a kollégák, ezért közkedvelt programot tervez számukra? A csapatépítő vitorlázás Balatonfüreden több szempontból előnyös kikapcsolódási lehetőség!

A munkahelyi közösség tagjai gyakran keresnek alkalmat arra, hogy munkaidőn kívül együtt töltsék a szabadidőt, beszélgessenek és kikapcsolódjanak. A cégvezetés feladata, hogy a megfelelő munkakörnyezet kialakítása mellett lehetőséget biztosítson arra is, hogy a dolgozók jobban megismerjék egymást. A csapatépítő vitorlázás Balatonfüreden egy rendkívül jó alkalom, hogy a kollégák a szabad levegőn, a természetben szórakozva megbeszéljék azokat a témákat, amelyek érdeklik őket, de a munkavégzés során nincs lehetőség mindezekről beszélgetni. A csapatépítő vitorlázás Balatonfüreden összekovácsolja a munkatársakat, együtt pihenve, utazás közben is lehetővé teszi a baráti légkör létrehozását. Ez segít az eredményesebb, hatékonyabb munkavégzésben is. A vizeket, és a vízpartot általában minden ember kedveli, sokan szeretnek hajókázni vagy vitorlázni, ezért a csapatépítő vitorlázás Balatonfüreden nagyon jó választás. Kitűnő ötlet családos találkozókat is rendezni, ami még inkább közkedvelt. A Balatont mindenki szívesen látogatja, Balatonfüred pedig vonzó város, amit bizonyára az Ön munkatársai is szívesen keresnek fel. Ha a kollégáknak nyáron nem volt idejük Balaton parti üdülésre, akkor főként örömmel vesznek részt csapatépítő vitorlázáson Balatonfüreden. Akik rendelkeznek vitorlással, ők már otthonosan mozognak egy ilyen úton, de a többségnek nincs tulajdonában vízi eszköz, így szívesen élnek ezzel a lehetőséggel.

Szervezzen a munkatársak számára jó hangulatú találkozót csapatépítő vitorlázással Balatonfüreden! Ebben segít Önnek cégünk, a R-YACHT Kft., így élményekkel teli programmal készülhet a kollégái számára. Lehetőséget nyújtunk a vitorlázás alapjainak megismerésére, majd a versenyszerű hajózásra is. Jusson bővebb információhoz a www.setavitorlazas.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-30-4992258-as telefonszámon, vagy az info@setavitorlazas.hu e-mail címen!

scroll to top