DEKO FG, üveg mindenekfelett

DEKO FG egy teljesen üvegezett válaszfalrendszer, ami légiesen könnyed, elegáns és minden részletében az egyedi igényekre szabható. Ismerkedjen meg az egyrétegű üvegfalrendszer előnyeivel és lehetőségeivel, varázsolja élettel telivé a helyiségeket korszerű belsőépítészeti megoldással!

A nagyobb tereket utólag beépített válaszfalakkal lehet többfunkcióssá tenni, ám nem mindegy, hogyan és milyen eszközökkel történik egy ilyen átalakítás. A hagyományos megoldások nem mindig bizonyulnak megfelelőnek, ha a cél egy modern és sokoldalú enteriőr, akkor mindenképpen üveggel érdemes dolgozni, ezen belül is a DEKO FG a legjobb döntés. Az FG jelentése Full Glass, azaz egy olyan válaszfalrendszerről van szó, ami a padlótól a mennyezetig szinte kizárólag üveg elemekből épül fel. Segít elkülöníteni a funkciókat, mégis tökéletesen átereszti a fényt, miközben színtiszta eleganciával tölti meg a teret, így tudja minden szempontból a felhasználókat szolgálni ez az egyrétegű üvegfalrendszer.

A fix rendszerekkel ellentétben a DEKO FG teret enged a legmerészebb elképzelések megvalósításának is, és teljes mértékben alkalmazkodni lehet vele a környezet sajátosságaihoz. A megrendelők dönthetnek az üvegek típusáról és vastagságáról, ezen felül többféle dekorációs lehetőségből választhatnak. A megjelenés mellett a döntések a funkciót is befolyásolják, a vastagságnak például fontos szerepe van a hanggátlás tekintetében. A lehetőségek azonban itt nem érnek véget, az egyrétegű üvegfalrendszer elemeinek egymáshoz építéséről, illetve a csatlakozást szolgáló alumínium profilok megjelenéséről is dönthetnek a megrendelők.

Cégünk, a VRT-Üvegfalak Kft. bármilyen elképzelést meg tud valósítani, méghozzá úgy, hogy az stílusos és hosszú távon is megbízható! Ismerkedjen meg tevékenységünkkel a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalon, és bízza ránk az egyrétegű üvegfalrendszer tervezését, kivitelezését! Ha kíváncsi a részletekre, illetve kérdése lenne a témában, hívja a +36-20-978-9744-es telefonszámot vagy írjon üzenetet a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címre, szívesen segítünk!

scroll to top