Biztosítás kivitelezésre a szakemberek és a megrendelők védelme érdekében

Épületek kivitelezésével foglalkozik, és szeretne felelősségbiztosítással rendelkezni? Igyekszik az előírásoknak megfelelni, és a biztosítási védelemről gondoskodni? Kössön biztosítást kivitelezésre, aminek számos előnye van!

Egyre több munkakörnél teszik kötelezővé a felelősségbiztosításokat. Az építőiparban sok veszélyes feladat elvégzésére kerül sor, és fokozott figyelemre van szükség a munkavégzés során. Nem csak a tervezőknek, és a műszaki vezetőknek írják elő a felelősségbiztosítást, hanem elengedhetetlen a biztosítás kivitelezésre is. Bármilyen hibának és tévedésnek lehetnek súlyos következményei, és fontos, hogy a munkafolyamatok a terv szerint haladjanak, valamint a meghatározott anyagok és eszközök felhasználásával történjen a teendők ellátása. Ha Ön ezen a területen dolgozik, akkor kössön biztosítást kivitelezésre! Tájékozódhat a biztosítótársaságok termékeiről, de ez sok időt vesz igénybe, és nem biztos, hogy egyedül mindenre kiterjedő szerződést tud kötni. Érdemes ezzel a munkával egy olyan biztosítási tanácsadó céget megbízni, ahol már régóta foglalkoznak biztosítással kivitelezésre. A megbeszélés során felmérik az Ön igényeit, javaslatokat tesznek, segítenek a különböző ajánlatok összehasonlításában, és felhívják a figyelmét a lényeges szempontokra. Úgy kötheti meg a biztosítást kivitelezésre, hogy ismeri a feltételeket és a szolgáltatásokat. Ez a szerződés elősegíti a nyugodt munkavégzést, mert rendelkezni fog egy olyan biztosítási védelemmel, ami probléma esetén fizet Ön helyett. Az ügyfelek érdekét is szolgálja a biztosítás kivitelezésre, mivel így a kárrendezés sokkal gördülékenyebb lesz. A legkörültekintőbb, és legprecízebb munka során is előfordulhatnak gondok, de ha rendelkezik biztosítással kivitelezésre, akkor sokkal könnyebben megy a helyreállítás. Minden megrendelőnek fontos, hogy a tervezett időpontban átvehesse az épületet. Emiatt gondolni kell arra is, hogy baj esetén a legrövidebb idő alatt folytatódjon a munkavégzés.

biztosítás kivitelezésre minden résztvevő fél érdekét szolgálja! Kössön Ön is ilyen szerződést! Ebben segít Önnek cégünk, a Hungarorisk Kft., a szolgáltatásunkról részletesen informálódhat a www.mernokbiztositas.hu weboldalon. Keressen bennünket bizalommal a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!

scroll to top