Mega pótkocsis áruszállítás, az igazán okos megoldás

A mega pótkocsis áruszállítás titka az átlagosnál nagyobb befogadó tér, ami segít optimalizálni a szállítás költségeit, de a szolgáltatásban valójában még ennél is több rejlik. Ismerkedjen meg a megakamionos fuvarozás lehetőségeivel, és bízza szállítmányát egy felkészült csapatra!

A profi nemzetközi fuvarozás sokkal többet jelent, mint eljuttatni a rakományt egyik országból a másikba. Amikor valaki erre a feladatra keres céget, a biztonság mellett nem hagyhatja figyelmen kívül a szállítás egyéb körülményeit, hogy mennyi idővel kell számolni és hogyan alakulnak a költségek. Ebben kulcsszerepet játszik, hogy milyen járművel dolgozik a kiszemelt csapat, ha nagy mennyiségű rakományt kell eljuttatni a célállomásra és az anyagiakat illetően is kedvező megoldásra van szükség, a mega pótkocsis áruszállítás a legokosabb megoldás.

mega pótkocsis áruszállítás lényege a rendkívül nagy, 100 m3-es befogadó tér, ami elegendő helyet biztosít akár 33 EUR raklapnak is. Ez lehetővé teszi, hogy akár egyetlen fuvarral eljusson minden a célállomásra, amire a hagyományos méretekkel rendelkező kamionokkal nem lenne lehetőség. A szolgáltatás nem csak egyszerűbbé teszi a szállítást, de segítségével a költségek is alacsonyan tarthatóak, a mega pótkocsis áruszállítás tehát minden szempontból kedvez a megrendelőknek. Ezt is lehet azonban még hatékonyabbá tenni, az úgynevezett négykezes járatnak köszönhetően a rakomány sokkal hamarabb célba jut, ebben az esetben ugyanis két járművezető váltja egymást. Mindezt pedig extra biztonsággal lehet teljessé tenni, a mega pótkocsis áruszállítás internetes nyomonkövetéssel együtt is megrendelhető. A megakamionos fuvarozás még ezekkel az opciókkal együtt is kedvezőbb anyagilag, mint két külön fuvarban szállítani a rakományt, így ráadásul gyorsabb és biztonságosabb is, nem kérdés hát, hogy megéri-e.

Ha a mega pótkocsis áruszállítás Önnek is felkeltette az érdeklődését, cégünk, a Szaki Trans Kft. rendelkezésére áll! Korszerű, jól felszerelt járművekkel és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk mindazokat, akik nagy rakományt szeretnének eljuttatni valahova és ehhez kedvező megoldást keresnek. Szolgáltatásunkról többet megtudhat a www.szakitrans.hu weboldalon, és ha meggyőztük, kérje bátran ajánlatunkat a +36-70-450-1404-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!

scroll to top