Bérleltározás a zavartalan és sikeres működtetés érdekében

Áruházat vagy bevásárlóközpontot üzemeltet? Szeretné, ha a vevők kiszolgálása folyamatosan zajlana? Üzem vagy gyár működtetéséért felelős, ahol rendszeresen szükség van a termékek mennyiségének ellenőrzésére? Ha igénybe veszi a bérleltározás szolgáltatást, akkor zavartalanul végezheti a tevékenységét, és nem lesz forgalomkiesés.

A boltokban rendszeresen figyelik az árukészlet mennyiségét annak érdekében, hogy mindig ki tudják szolgálni a vásárlókat. Egyes termékek gyorsabban fogynak, másokra pedig ritkábban van szükségük az embereknek. Minél többféle áru forgalmazásáról van szó, annál nehezebben áttekinthető a készlet. Bizonyos időszakonként szükség van a leltározás elvégzésére, ami sok időt és energiát vesz igénybe. Ha ezt a feladatot a dolgozók végzik, akkor nem jut idejük a kiszolgálásra, vagy esetleg a leltározás idejére be kell zárni az üzletet. Nagyon jó megoldás, ha kihasználja a bérleltározás lehetőségét, ami óriási segítséget jelent a működés során. A bérleltározással foglalkozó munkatársak egy másik cégtől érkeznek a megadott helyszínre, és precízen elvégzik a munkát, így nem az Ön alkalmazottainak kell ezzel foglalkozni. Egy nagyobb áruházban a leltározást és a kiszolgálást azonos időben nem lehet megoldani, ezért a bérleltározás nagy szolgálatot tesz. Az egyes üzemekben, gyárakban sokféle anyagot, alkatrészt, és egyéb terméket raktároznak. A feldolgozáshoz, előállításhoz beszállítanak, az elkészült termékeket pedig kiszállítják, így folyamatosan változik a raktározott készlet. Ezeken a helyeken is szükség van arra, hogy időszakonként ellenőrzést végezzenek, és megállapítsák a tárolt mennyiséget.

A folyamatos munkavégzést, és az állandó forgalmat könnyen biztosíthatja bérleltározással. Ha szeretné a bérleltározást megbízható kezekben tudni, és fontos, hogy minden alkalommal pontos adatokat kapjon, akkor érdemes cégünk, a Deep Water Kft. szolgáltatását igénybe venni. Részletesen informálódhat a www.deepwater.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-3365374-es telefonszámon, vagy az info@deepwater.hu e-mail címen!

scroll to top