Kamionmentő a bajba jutott teherautó segítségére

Kamionsofőrként dolgozik, és rendszeresen járja az utakat a különböző szállítmányokkal? Nagyobb biztonságban érezné magát, ha tudja, honnan kaphat megfelelő segítséget műszaki meghibásodás vagy baleset esetén? Esetleg Ön a felelős több tehergépjármű biztonságos működtetéséért? Lehetőség van kamionmentőt hívni, így bármilyen probléma merül fel útközben, gyors és megbízható segítségben részesülhet.

Az utakon nagy a forgalom, a személy- és áruszállító gépjárművek nagy számban, rendszeresen közlekednek. A sofőrök óriási távolságokat is megtehetnek, különösen, ha az ország másik részébe, vagy külföldre fuvaroznak. A kamionsofőrök folyamatosan úton vannak, nagy méretű, óriási teherbírású gépjárművet vezetnek, ami miatt kiemelt figyelemre van szükség. A sofőrök és a járműparkok tulajdonosai karbantartják a járműveket, és időben ellenőriztetik ezek állapotát. Sor kerül a rendszeres és alapos ellenőrzésre, a műszaki vizsgáztatásra, és a szükséges alkatrészek cseréjére, javítására. A vezetők jól képzettek, nagy gyakorlattal rendelkeznek, és körültekintően vezetnek. A legnagyobb elővigyázatosság ellenére is előfordulhat műszaki meghibásodás vagy baleset. Nem csak a személyszállító autók tulajdonosainak fontos, hogy segítséget kapjanak baj esetén, hanem a tehergépjármű vezetőinek is. A kamionmentő ellátja ezt a feladatot. Ha valamilyen probléma jelentkezik, és lehetséges a javítás, akkor a kamionmentő segítségével ez megoldható. Amennyiben a gépjármű vezetője nem tud tovább közlekedni a kamionnal, vagy nem kivitelezhető a helyszínen a hiba elhárítása, akkor a kamionmentő elszállítja a közlekedésre képtelen járművet. Ha baleset történik, és a megsérült autó elvontatására van szükség, akkor a kamionmentő elvégzi ezt a feladatot is.

A Top Rescue 24 szakembereiként igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni. Korszerű felszereléssel rendelkezünk, és amennyiben lehetséges, elvégezzük a javítást. Ha szükség van a jármű elszállítására, ezt illetően is számíthat kamionmentőnkre. Jusson bővebb információhoz a www.kamionmentés.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-20-9277567-es telefonszámon, vagy a kamionmentes@yahoo.com e-mail címen!

scroll to top