E-naplós kötelező felelősségbiztosítás a nyugodt munkavégzéshez

Kivitelezéssel vagy tervezéssel foglalkozik, és szeretné a munkavégzést biztonságossá tenni? Biztosítási védelmet keres? Kösse meg az e-naplós kötelező felelősségbiztosítást, ami nagy segítséget jelent probléma esetén!

Napjainkban egyre több ingatlant építenek a legkülönbözőbb célokra. A tervezés során óriási felelőssége van a szakembernek, mivel az ő munkája szolgálja az alapot az építkezés során. A tervező elvégzi az igényfelméréseket, és az építtető igényeinek megfelelően végzi a munkáját, betartva a különböző előírásokat. A szakember javaslatokat tesz, és tanácsokat ad, amelyek segítségével elkészülhet az a tervrajz, ami mindenki megelégedésére szolgál. A legalaposabb és leghozzáértőbb munka ellenére is előfordulhatnak problémák, szükség lehet módosításokra, vagy áttervezésre, amelyek mind költséggel járnak. Ha a megrendelőnek kára származik a tervvel kapcsolatban, akkor a szakembernek kötelessége ezt kifizetni. Óriási terhet vesz le a tervező válláról, ha megköti az e-naplós kötelező felelősségbiztosítást, mivel ez a szerződés olyan szolgáltatásokat tartalmaz, hogy lehetővé válik a kártérítés. Minden tervezőnek rendelkeznie kell e-naplós kötelező felelősségbiztosítással, mivel ez előírás. Ez a szerződés nem csak a szakember érdekeit képviseli, hanem a megrendelőjét is. Az építőipari kivitelezés során többféle nem várt probléma adódhat, amelyek miatt gépeket, anyagokat kell helyettesíteni, vagy elcsúszhat az átadás időpontja. Az építészmérnöknek mindenképp kell e-naplós kötelező felelősségbiztosítást kötnie, ami káresemény esetén biztosítja a szükséges térítési összeget. A biztosítótársaságok ismerik ezeket a felelősségteljes munkákat, tudják, hogy milyen hibák, gondok fordulhatnak elő, és mi okozhatja a nehézséget. Az e-naplós kötelező felelősségbiztosítás szerződését úgy állítják össze, hogy abban egyértelműek a feltételek, és széles körűek a szolgáltatások.

Kösse meg az e-naplós kötelező felelősségbiztosítást biztosítási tanácsadók segítségével! Cégünk, a Hungarorisk Kft. teljes körű tájékoztatást nyújt az e-naplós kötelező felelősségbiztosítással kapcsolatban, és többféle ajánlattal szolgál. Jusson bővebb információhoz a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!

scroll to top