Tűzvédelmi oktatás megbízható partnerrel

tűzvédelmi oktatás nem csak egy feladat, amiről kötelező gondoskodni, hanem alapvető feltétele a biztonságos munkakörnyezet megteremtésének. Válasszon Ön is megbízható partnert, bízza ránk munkavállalói oktatását!

A tűz életeket tehet tönkre és szinte pillanatok alatt képes romba dönteni azt, amit az ember hosszú, fáradságos munkával felépített. Lehet és kell is azonban tenni azért, hogy egy ilyen baleset a lehető legkevesebb személyi sérülést és anyagi kárt okozza a munkahelyen, erre szolgál többek között a tűzvédelmi oktatás. A munkáltatónak kötelessége megszervezni az oktatást, és gondoskodni arról, hogy minden résztvevő elsajátítsa a tűzvédelem elméleti és gyakorlati ismereteit. Ez nem csak egyszerűen jogszabály, amit be kell tartani, hanem egyéni felelősség is, hiszen a tragédiák elkerülése mindenkinek érdeke.

Amit fontos tudni a tűzvédelmi oktatás kapcsán, az az, hogy nem egy olyan feladatról van szó, amit elegendő egyszer elintézni. Az oktatást évente meg kell ismételni, ezen felül vannak olyan esetek, amikor szintén nem maradhat el a legfontosabb szabályok és tudnivalók ismertetése. Ha új munkavállaló érkezik a céghez, ha új, tűzveszélyes technológia kerül bevezetésre, ha változik a tűzvédelmi helyzet, illetve egy esetleges tűzesetet követően is kötelező a tűzvédelmi oktatás. Az viszont a munkáltató felelőssége, hogy milyen cégre bízza az oktatást, hiszen fontos, hogy a résztvevők átfogó ismeretanyagot kapjanak, méghozzá könnyen érthető formában.

Ha Ön eddig még nem talált olyan partnert, akire nyugodt szívvel bízná a tűzvédelmi oktatást, ránk számíthat! Cégünk, a SZAMEI Kft. olyan szakemberekből áll, akik nem csak abban tudnak segíteni, hogy elkerülhesse a pénzbírságot, hanem valóban hasznos tudást szeretnének átadni munkavállalóinak. A www.szamei.hu weboldalon bővebben tájékozódhat tevékenységünkről, és ha úgy érzi, hogy minket keresett, bízza ránk a tűzvédelmi oktatást, várjuk megkeresését a +36-20-428- 23 13-as telefonszámon és a szamei@szamei.hu e-mail címen!

scroll to top