Kivitelezői felelősségbiztosítás – Milyen költségeket térít a biztosító?

Építőipari tevékenységet végez? Felelős műszaki vezetőként látja el a feladatait? Annak érdekében, hogy az esetleges problémák miatt ne Önt terhelje a nagy összegek kiadása, elengedhetetlen a kivitelezői felelősségbiztosítás. Informálódjon részletesen arról, hogy milyen költségeket térít a biztosító!

Az építkezések, és a különböző gyártmányok kivitelezésének folyamata számos kockázattal jár. Fontos, hogy mindenki, aki részt vesz a munkafolyamatban, felelősségteljesen lássa el a teendőket, azonban ennek ellenére is történhet káresemény. Ilyenkor játszik kiemelt szerepet a biztosítás, hiszen ennek köszönhetően nem a kivitelezőnek szükséges a kárt anyagilag rendezni. A munkálatok megkezdése előtt érdemes részletesen informálódni, hogy pontosan milyen biztosítási formát tanácsos igénybe venni. Számos esetben kötelezően előírt a kivitelezői felelősségbiztosítás, ami nagy segítséget jelent többek között személyi sérüléses kárnál, jogi eljárás költségeinél, a biztosítottat terhelő társadalombiztosítási megtérítésnél. Lehetősége van a biztosító által térített költségekről előzetesen tájékozódni, online is elérhet minden lényeges tudnivalót a kivitelezői felelősségbiztosítást illetően. A fedezet megtéríti a dologi, a személyi sérüléses, valamint a szolgáltatás tárgyában okozott károkat is, ezért nagyon fontos a kivitelezői felelősségbiztosítás.

Lássa el felelősségteljesen a munkáját, de készüljön fel az esetleges problémákra is! Kímélje meg magát a nagy összegek kiadásától kivitelezői felelősségbiztosítással! Cégünk, a Hungarorisk Kft. gyors és megbízható segítséget nyújt Önnek ezen a területen. Minden lényeges információt átadunk a kivitelezői felelősségbiztosítással kapcsolatban, az Ön igényeinek, és a tevékenységi körének megfelelően adunk ajánlatot. Bármikor tájékozódhat a szolgáltatásunkról a www.mernokbiztositas.hu internetes oldalon. Ha biztosításra van szüksége, vagy kérdései merülnek fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen.

scroll to top