A bögrenyomtatás céges ajándékként is remek választás!

Néhány hét van hátra karácsonyig.  Az év egyik legszebb ünnepére mindenki sokat készülődik: ajándékokat vásárol, lakást díszít, süt-főz. Azonban érdemes nem csak magánemberként foglalkozni az előkészületekkel, hiszen a szeretet ünnepén a céges ajándékok is előtérbe kerülnek.  Sok vállalkozás készül a partnereinek, dolgozóinak és ügyfeleinek valamilyen kis meglepetéssel, ezzel megköszönve az egész éves munkát és együttműködést. Ön is épp a céges ajándékokon gondolkozik? Válasszon egyedi megoldást, például bögrenyomtatást!

bögrenyomtatás ugyanis nem csak magánemberek ajándéka lehet, hanem cégeké is: a bögrére rákerülhet a cég logója, de akár a csapatépítőn készült közös fénykép is, így ideális nem csak a partnereknek, hanem a dolgozóknak is, hiszen egy közös, céges emléket idéz fel. A kollégák körében mindig nagy örömet okoz a hógömb nyomtatás is: a gömb szuper dísze lehet az irodának, és az elhivatottságot is növeli egy ilyen kedves ajándék. Természetesen a hógömb és a bögrenyomtatás mellett még számos más lehetőség is adott, ami akár az ügyfelek számára is ideális lehet: dönthetünk a kulcstartó nyomtatás vagy a hűtőmágnes nyomtatás mellett is, amivel remek reklámajándékra tehetünk szert, kedvező áron. Így alacsony kiadásból kedveskedhetünk az ügyfeleknek, ezzel növelve a hűséget és a bizalmat.

A céges ajándékok megrendelését nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen még a szétosztásukkal is foglalkozni kell. Célszerű már jó pár héttel karácsony előtt elkészíttetni őket, hogy minden partnerhez, dolgozóhoz és persze minél több ügyfélhez is eljussanak. Cégünk, a Pólóparadicsom Kft. egyedi karácsonyi ajándékok gyártásával foglalkozik, termékeinket ajánljuk nem csak magánszemélyek, hanem vállalkozások részére is.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.poloforma.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a poloforma@gmail.com e-mail címen vagy hívjon minket a 06 20 / 932 3372-es telefonszámon!

scroll to top