Padló csúszásmentesítés professzionális készítményekkel

padló csúszásmentesítés kiemelten fontos olyan környezetben, ahol szinte folyamatosan nedvesek a burkolatok, így wellness központokban, sportlétesítményekben, fürdőkben. A megoldás egyszerűbb, mint gondolná – ismerkedjen meg a professzionális antiSLIP csúszásmentesítő rendszer készítményeivel!

Az úszás és szaunázás olyan időtöltés, ami segít ellazulni, feltöltődni, megőrizni az egészséget, így nem meglepő, hogy sokan látogatják azokat a létesítményeket, ahol lehetőség nyílik ezekre. Ám természetes, hogy ezek a tevékenységek a legnagyobb odafigyelés mellett is nedvessé teszik a padlót, hiszen a kifröccsenő víz mellett még a lecsapódó párával is számolni kell. Ilyen környezetben elég egy óvatlan mozdulat, és máris baleset történik, ami akár súlyos sérüléssel is járhat, ez nem csak a látogatóknak kellemetlen, hanem a létesítmények üzemeltetőinek is, hiszen jogosan merülhet fel kártérítési igény. Mindez azonban elkerülhető a padló csúszásmentesítés legkorszerűbb készítményeinek köszönhetően!

Az antiSLIP csúszásmentesítő rendszer magába foglal mindent, amivel elkerülhetőek a balesetek, méghozzá úgy, hogy nem kell hosszadalmas és költséges munkálatokkal számolni. A padló csúszásmentesítés gyorsan és egyszerűen megvalósítható ezekkel a készítményekkel, ráadásul hatásukat hosszú távon lehet élvezni. Az antiSLIP rendszer mindezeken felül megakadályozza a baktériumok szaporodását, ami szintén rendkívül fontos olyan környezetben, ahol rengeteg ember megfordul nap, mint nap. A padló csúszásmentesítés olyan fejlesztés, amit minden üzemeltetőnek érdemes megfontolni, hiszen csak előnyökkel jár!

Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. a padló csúszásmentesítés specialistájaként minden igényre tud professzionális készítményt ajánlani! Termékeinket nem csak olyan létesítményekben érdemes alkalmazni, ahol elkerülhetetlen a padló folyamatos nedvessége, hanem mindenhol, ahol sokan megfordulnak és fontos a biztonság, így például középületekben, bevásárló központokban, irodaházakban is. Ismerkedjen meg a padló csúszásmentesítés készítményeivel a www.necsusszel.hu weboldalon, felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-224-8585-ös telefonszámon vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!

scroll to top