A naptárak reklámajándéknak is kiválóak!

reklámajándékok bármelyik vállalkozás számára nagyszerű marketingeszközök, ám csak akkor hozzák a várt eredményt, ha praktikusak, mutatósak és szinte biztosra vehető, hogy rendszeresen használatban lesznek. A naptárak különféle változatai pontosan ilyenek, ezért mindenképpen érdemes fontolóra venni, amikor partnereinek, ügyfeleinek, munkavállalóinak keres meglepetést!

A modern kor velejárója az állandó rohanás, melyben nem könnyű észben tartani a fontos dátumokat, eseményeket és teendőket. A magánéletben éppen úgy nélkülözhetetlenek a naptárak, mint a munkában, így sokan többfélét is használnak, különböző célokra. Egészen más előnyöket tartogat egy asztali naptár, mint egy agenda vagy éppen határidőnapló, de mindegyik fontos szerepet tölt be tulajdonosa életében. Mindezeket végiggondolva már szinte nem is lehet kérdés, hogy a naptárak lehetnek-e hatékony marketingeszközök, a válasz egy határozott igen!

naptárak bármelyik változatát vesszük alapul, mindegyiken számtalan olyan felület van, ami kiválóan alkalmas a cégnév, logó vagy éppen szlogen megjelenítésére. Amit egy teljes éven át, naponta többször lát az ember, óhatatlanul nyomot hagy, akár tudat alatt is, ez pedig azt jelenti, hogy ilyen reklámajándékok segítségével garantáltan elérhetik céljukat a vállalkozások. Ám más marketingeszközökhöz hasonlóan ezeket is gondosan meg kell tervezni és egy profi partnerre bízni a kivitelezést.

Cégünk, a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. mindenben rendelkezésére áll, ha úgy dönt, hogy egyedi naptárak segítségével reklámozza cégét! Az általunk forgalmazott és logózott ajándékok garantáltan hozzájárulnak ahhoz, hogy még több elégedett ügyfélre tegyen szert és megalapozza munkavállalói lojalitását.

Tekintse meg asztali naptáragenda és határidőnapló kínálatunkat a www.dualreklam.hu weboldalon, ahol nem csak termékeinkről, hanem az emblémázás lehetőségeiről is többet megtudhat! Kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-1-410-2672-es telefonszámon, valamint a dual@dualreklam.hu e-mail címen!

scroll to top