Hiteles fordítás cégek részére, megbízható minőségben!

Napjainkban egyre több cég próbál külföldön is terjeszkedni, illetve külföldi vevőket, partnereket is szerezni. Teljesen természetes, hogy ha valaki ilyen módon igyekszik maximalizálni a bevételét, ám ez nem minden esetben olyan egyszerű, mint ahogyan elsőre gondolnánk. Gyakori, hogy például cégkivonatra van hozzá szükség, méghozzá az adott nyelven. Ilyenkor azonban nem szabad kétségbe esni, hiszen ez a probléma egy hiteles fordítással áthidalható.

hiteles fordítás annyiban különbözik a “sima” fordítástól, hogy itt az eredeti dokumentumhoz elválaszthatatlan módon lesz hozzátűzve a pontosan lefordított, majd lektoráláson átesett, egyedi azonosítóval ellátott, speciális, biztonsági papírra készült változat. Hiteles fordításra azonban nem minden cég jogosult, sőt, vannak olyan dokumentumok, iratok, amiket kizárólag az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. fordíthat, ezért előzetesen érdemes utánajárni, rákérdezni, hogy pontosan milyen lehetőségeink vannak az adott ügyben és mire is van szükségünk.

Cégünk régóta foglalkozik hiteles fordításokkal, és vállaljuk cégkivonatok, cégjegyzékbe bejegyzendő adatok, valamint bizonyos cégiratoknak az Európai Unió valamely hivatalos nyelvére történő hiteles fordítását Budapesten. Rövid határidőkkel és kedvező áron állunk ügyfeleink rendelkezésére, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. A kifogástalan minőséget profi kollégáink biztosítják, akik rendkívül megbízatóan és precízen végzik a munkájukat, legyen szó akár hivatalos, hiteles vagy szakfordításról, ráadásul nálunk lehetőség van teljes mértékben online ügyintézésre is.

Amennyiben megbízható partnert keres hiteles fordításhoz vagy más fordítási feladathoz, a legjobb helyen jár! Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.itolmacs.hu oldalra, ahol mindent megtudhat rólunk és szolgáltatásainkról is részletes leírást talál! Ha további kérdése merült fel, akkor pedig forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-20-933-4746-os telefonszámon vagy írjon nekünk az info@itolmacs.hu e-mail címre!

scroll to top