Papírtörlő adagoló típusok és lehetőségek

Az alapos kézmosás megfelelő technikát igényel, ahogyan a szappant is körültekintően kell megválasztani, ám nem szabad elfelejtkezni a kéztörlésről sem, hiszen ez is fontos része a mosdóhigiéniának. Otthoni környezetben a hagyományos törölköző a kéztörlés alapvető eszköze, ám a közösségi mosdókban, ahol sokan megfordulnak egy nap, papír kéztörlőre van szükség. Nem kérdés, hogy ezzel együtt a papírtörlő adagoló használata sem maradhat el, hiszen enélkül a papírlapok könnyen eláznának és elcsúfítanák a környezetet. A választás azonban nem is olyan egyszerű, hiszen rengeteg különféle kéztörlő papír adagoló létezik, ezért érdemes egy kicsit körüljárni a témát a vásárlás előtt.

Az első és egyben legfontosabb kérdés, hogy mekkora igénybevételnek lesz kitéve a papírtörlő adagoló, vagyis hogy nagyjából hányan fogják használni egy nap. Annak érdekében, hogy mindig legyen elegendő papír kéztörlő, célszerű olyan modellt választani, aminek töltésjelzője is van, így egyszerűen nyomonkövethető a fogyás. Az alapanyagot illetően műanyag és rozsdamentes acél változat is kapható, és mindkettőnek megvan a maga előnye. A műanyag kéztörlő papír adagoló egyszerűen tisztítható és árban is kifejezetten kedvező, míg a rozsdamentes acél mellett szól a mechanikai hatásoknak való ellenállóképesség, valamint az elegáns megjelenés. Az egyszerűbb változatok mellett a legkorszerűbb automata adagolású típusok közül is lehet válogatni. Végül, de nem utolsó sorban a papírtörlő adagoló kiválasztását maga a papír is befolyásolja, a hagyományos tekercses modellek mellett elérhető külön C, V és Z hajtogatású papírhoz való típus is.

A Clean-Tech Higiénia webáruházában számtalan különféle kéztörlő papír adagoló helyet kapott, méghozzá kitűnő minőségben! A www.tisztitoszerbolt.hu weboldalon könnyedén áttekintheti a választékot és a rendelést is elintézheti, ha pedig segítségre van szüksége a választásban, hívja bátran a +36-20-296-6428-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az iroda@tisztitoszerbolt.hu e-mail címre!

scroll to top