Gördíthető polcos állványok a hatékony irattári munka szolgálatában

A különféle dokumentumok átlátható tárolását nem egyszerű megoldani, különösen abban az esetben, ha nagyobb mennyiségről van szó. Ennek megfelelően az irattárakban kifejezetten erre a célra kifejlesztett polcos állványos használatára van szükség, melyek biztonságos megoldást kínálnak a dokumentumok tárolására. Természetesen az irattári berendezések terén is léteznek egyszerűbb típusok és izgalmas, korszerű változatok. Nézzük, mit érdemes tudni az utóbbi kategóriába sorolható, automatizálható polcos állványok használatáról!

Helytakarékos és praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak a gördíthető polcos állványok, melyek elérhetőek kézi hajtókaros, valamint elektromos változatban is. Az elektromos típusok legnagyobb előnye, hogy alkalmazásukkal sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé tehető a munkavégzés. A gördíthető polcos állványok elektromos változata egyszerűen kezelhető, hiszen egy érintőpanel segítségével a kívánt pozícióba állíthatóak az állványok, és máris elérhetővé válnak a keresett dokumentumok. A gördíthető polcos állványok további előnye, hogy azok teljes mértékben a felhasználási terület, illetve egyedi igények szerint gyárthatóak le. A különféle felépítményeknek köszönhetően minden érdeklődő megtalálhatja azt a típust, amivel az irattári munka maximálisan hatékonnyá tehető.

Amennyiben Ön is sokoldalú és megbízható megoldást keres a dokumentumok tárolására, ismerkedjen meg a polcos állványok legkorszerűbb modelljeivel! A Vasszer Raktártechnika Kft. saját gyártmányú berendezések széles kínálatát biztosítja az érdeklődőknek! Kiváló minőségű állványokat készítünk, és arra is nagy figyelmet fordítunk, hogy azok minden vevői igénynek eleget tegyenek. Ha tőlünk rendeli meg a gördíthető polcos állványok valamelyik típusát, biztos lehet benne, hogy hosszú távra megoldottnak tekintheti a tárolási problémát. Látogasson el a www.vasszer.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról! Amennyiben kérdése lenne, esetleg máris szeretne ajánlatot kérni, lépjen velünk kapcsolatba a +36-32-512-600-as telefonszámon vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!

scroll to top