Kalander használatával kihozhatja a maximumot a mosodából!

A különféle létesítményekben igénybe vehető kényelmi szolgáltatásokról kialakuló benyomást sokféle tényező befolyásolja, köztük nem elhanyagolható a textíliák tisztasága. A makulátlan, gyűrődésektől mentes textíliák hátterében azonban összetett mosodai munkálatok rejlenek. Hajlamosak vagyunk a mosógépnek tulajdonítani a legnagyobb szerepet, pedig a tökéletes végeredmény érdekében a mosás mellett a szárítás és vasalás is ugyanolyan fontos feladat. Ez azt jelenti, hogy nem csak a professzionális mosó- és szárítógép kiválasztására kell nagy hangsúlyt fektetni, hanem az ipari vasaló, illetve kalander vásárlására is.

A jól megválasztott kalander jelentősen növeli a mosodai munkálatok hatékonyságát, ezért célszerű körültekintően tájékozódni a lehetőségekről. A berendezés méretét illetően értelemszerűen a vasalni kívánt textíliákhoz és a helyszín sajátosságaihoz kell igazodni, emellett azonban a műszaki paramétereket is ajánlott megvizsgálni. A kalander teljesítménye és programozási lehetőségei meghatározzák a folyamat hatékonyságát, míg az energiafogyasztás az üzemeltetés költségeire van jelentős hatással. Egy olyan berendezés, ami kifejezetten a mosoda igényeihez van igazítva, nem csak az energiával, hanem a munkaerővel történő optimális gazdálkodást is lehetővé teszi, ezért ajánlott szakértők segítségét kérni a kalander kiválasztásában.

Szeretné egy ipari vasaló használatával teljessé tenni a mosodai munkálatokat? Egyedi igényekre szabott berendezésre van szüksége? A DORMOS Kft. rendelkezésére áll, ha megbízható és strapabíró berendezéssel szeretné bővíteni a gépparkot. Kínálatunkban a Fagor mosodaipari berendezések kaptak helyet, melyek a legkiválóbb minőséget képviselik. Látogasson el a www.fagormosodaipar.hu weboldalra, és tekintse meg, milyen termékeket kínálunk kalander kategóriában! Amennyiben bizonytalan a választásban, segítünk eligazodni a kínálatban, Önnek csak annyi a dolga, megosztja velünk, milyen elvárásai vannak az új berendezéssel kapcsolatban! Várjuk megkeresését a +36-30-851-2228-as és +36-30-931-1449-es telefonszámon, továbbá a dormoskft@gmail.com e-mail címen!

scroll to top