Higiéniai gyorsteszt – Magas fokú tisztaság egyszerűen

Olyan munkaterületen dolgozik, ahol követelmény a magas fokú tisztaság? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minden felület szennyeződésektől mentes legyen? Nem kell tartania az ellenőrzéstől, és könnyen eleget tehet az elvárásoknak, ha higiéniai gyorstesztet használ. Ezzel az eszközzel gyorsan és egyszerűen megállapíthatja, hogy higiéniai szempontból megfelelnek-e az elvárásoknak a különböző felületek.

A higiénia fontos tényező minden ember életében. Vannak olyan munkaterületek, mint például az élelmiszeripar vagy az egészségügy, ahol főként lényeges a tiszta környezet fenntartása. A különböző termékek gyártásánál, valamint a más-más eljárások, kezelések során nagy problémákat okozhatnak a szennyező anyagok. Szigorú szabályoknak kell megfelelni, amelyeknek ha nem tesz eleget, komoly következményekre számíthat. A kiváló minőségű tisztító- és fertőtlenítőszerek lehetővé teszik a környezet tisztán tartását, azonban vannak olyan esetek, amikor ezek sem elegendőek. Higiéniai gyorsteszttel könnyen ellenőrizheti , hogy mennyire volt alapos a munkavégzés. Ma már kaphatók olyan higiéniai gyorstesztek, amelyek a legkevesebb mennyiséget is kimutatják a szennyező anyagokból. Megéri higiéniai gyorstesztet beszerezni, hiszen ennek alkalmazásával megóvhatja magát a kellemetlenségektől, valós időben észlelheti a kockázatokat.

Kerülje el a kellemetlenségeket, fordítson nagy figyelmet a tisztaság fenntartására! Tegyen meg mindent az egészség megőrzése, és a komoly következmények megelőzése érdekében! A könnyen használható, megbízható higiéniai gyorstesztet bármikor beszerezheti cégünk, a Bentley Instruments Inc. webáruházából. SuperSnap felületi higiéniai gyorstesztünk ellenáll a fertőtlenítő hatásnak, és a hőmérséklet-változásnak, így nehéz körülmények között is alkalmas a mintavételre. Tudjon meg többet a kiváló minőségű termékeinkről a www.bentleylabor.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ a 06-22-414100-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címünkre!

scroll to top