A flotta autófóliázás lehetőségei

Napjainkban a neves cégek szinte mindegyike biztosít cégautót a vezetőknek és magasabb beosztású alkalmazottaknak. Saját használatú autóval gyorsabbá és egyszerűbbé válik a közlekedés, emellett természetesen kényelmesebb is az utazás, különösen azok számára, akik nagy távolságokat tesznek meg egy-egy nap. A cégautókban azonban még ennél is több lehetőség rejlik! Önnek eszébe jutott már a flotta autófóliázás?

Az autódekoráció korszerű formája a fóliázás, ami remek megoldást kínál a cégeknek a népszerűsítésre. A flotta autófóliázás ugyanis többféle célt szolgál, nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz a cégautóknak, hanem egyben hatékony hirdetési lehetőséget is rejt magában. A cégek számára különösen fontos az egységes arculat kialakítása, és ez ma már a cégautókról is visszaköszönhet, méghozzá egyszerű és praktikus formában.

flotta autófóliázás gyorsan megvalósítható és igényes végeredményt kínál, mindezt pedig úgy, hogy a fényezés nem sérül, sőt, védve marad a fólia alatt. A dekoráció javítása és eltávolítása is egyszerű, vagyis a flotta autófóliázás kifejezetten kedvező hirdetési lehetőséget biztosít a cégeknek akkor is, ha idővel változtatni szeretnének.

Érdekli a flotta autófóliázás lehetősége? Olyan vállalkozást szeretne megbízni a feladattal, ami színvonalas végeredményt biztosít, rövid határidővel dolgozik és mindehhez korrekt árakat biztosít? Az Autodekor.hu Bt. szakértő csapatára számíthat, ha egyetlen autó fóliázására van szüksége, de akkor is, ha flotta autófóliázást szeretne rendelni. Ránk bízhatja a feladatot, ha csak a logót szeretné feltüntetni, és akkor is vállaljuk a megbízást, ha az egész karosszériát átfóliáztatná.

Látogasson el www.automatricak.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásunkról és referenciáinkat is megtekintheti! Amennyiben meghozta a döntést, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk egyedi elképzeléseit! Rendelkezésére állunk a +36-30-646-6293-as telefonszámon, valamint az info@automatricak.hu e-mail címen!

scroll to top