Leltározás gördülékenyen és időtakarékosan

Szeretné pontosan tudni, hogy mely áruk fogynak leginkább, és mik azok, amelyek kevésbé népszerűek? Arra törekszik, hogy tisztában legyen minden problémával? Mindezekre választ kaphat, megtudhatja, hogy mely termékei teljesítenek jól, és melyek kevésbé, valamint a bevétel maximalizálása is egyszerűbbé válhat, ha nagy figyelmet fordít a rendszeres leltározásra. Annak érdekében, hogy ne a munkatársaitól vegyen el időt, és minden alkalommal pontos eredményhez jusson, célszerű a leltározást kiszervezni.

Ha kereskedelmi céget vezet, vagy raktározással, szállítmányozással foglalkozik, bizonyára kiemelt szerepe van a leltározásnak. Amennyiben más munkaterületen tevékenykedik, akkor is szükség lehet a készlet, a berendezések, a különböző áruk és munkaeszközök időközönkénti megszámlálására. A leltározás az a folyamat, amely meghatározza, hogy pontosan mekkora mennyiség áll rendelkezésre az üzletben, illetve a raktárban található termékekből. Többféle leltározási technika alkalmazására kerülhet sor, amelyeket fontos, hogy ismerjen, hiszen így tudja a legmegfelelőbb módszert kiválasztani. Rendszeres, folyamatos, kifogyási és évenkénti leltárral, valamint nyomkövetéssel egyaránt meghatározhatja, hogy miből mennyi áll rendelkezésre. Ha a kollégáit bízza meg a leltározással, akkor előfordulhat, hogy nem marad elég idő más fontos feladatok ellátására, és esetleg az üzletet is be kell zárni egy meghatározott időre. Annak érdekében, hogy elkerülje a bevételkiesést, és a fennakadást is, célszerű a leltározást kiszervezni. Ezáltal pontos adatokhoz juthat hozzá rövid időn belül, Ön határozhatja meg, hogy mikor kerüljön sor a leltározásra. Az üzleti tevékenység zavartalanul folyhat a leltározás ideje alatt, és biztosított a folyamat objektivitása, így a rejtett hibák, hiányok könnyen kimutathatóak.

Spóroljon meg rengeteg időt és energiát a leltározás kiszervezésével! Bízza erre szakosodott, független szolgáltatóra a feladat elvégzését! Cégünk, a Deep Water Kft. vállalja a teljes vagy időszakos, szúrópróba szerinti leltározást. Rövid határidővel, az Önnek legmegfelelőbb időpontban látjuk el a teendőket. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.deepwater.hu weboldalon, és kérje az ingyenes helyszíni felmérést, amely alapján árajánlatot készítünk Önnek! Keressen bennünket a 06-30-3365374-es telefonszámunkon, vagy az info@deepwater.hu e-mail címünkön!

scroll to top