Edzett üvegajtó gyártás profiktól!

Az edzett üveget rengeteg módon felhasználják napjainkban: számítógépekhez, okostelefonokhoz, ablakokhoz, ajtókhoz, konyhai eszközökhöz, térelválasztásra, zuhanykabinokhoz, közlekedési eszközökhöz. De miben jobb, mint a hagyományos, miért érdemes inkább edzett üveget használni? Íme 6 előnyös tulajdonság, ami népszerűvé teszi:

1. Biztonságosabb. Kifejezetten biztonságra tervezték, a hagyományos vagy lágyított üveggel ellentétben, mely éles darabokra törik, az edzett üveg apró, tompa, szemcsés darabokra esik szét.

2. Keményebb. Olyan hőkezelési eljárással állítják elő, mely ellenállóvá teszi a viharos széllökésekkel, a nagyobb ütésekkel, sőt, a kisebb robbanásokkal szemben is.

3. Hőálló. Akár 200-300 fok is lehet a hőálló képessége, ezért ideális minden olyan területen, ahol hőnek lehet kitéve.

4. Kristálytiszta. Az edzett üveg strapabírása nem befolyásolja az átláthatóságát, az átlátszó üvegfelület megmarad, így vitrinekhez, ablakokhoz, edzett üvegajtó gyártáshoz is tökéletes.

5. Karcálló. A speciális gyártási folyamat, melynek során megedzik az üveget, a karcállóságról is gondoskodik.

6. Változatos. Lehet átlátszó, matt, gravírozott, mintás, festett, igény szerint alakítható és nem veszít az ellenállóságából közben!

A fenti előnyökből is kitűnik, hogy miért alkalmas külső burkolóelemként is, például edzett üvegajtó gyártásra:

irodákban, kórházakban, közösségi helyiségekben sem kell átlátszatlan, a fényt át nem eresztő fa vagy műanyag ajtók mögé zárnunk magunkat, ha edzett üvegajtó gyártásról gondoskodunk, hiszen a felület biztonságos, stabil, ellenáll többféle, változatos külső behatásnak is, miközben esztétikus és víztiszta, fényáteresztő. Noha megjelenését legtöbbször a funkciója határozza meg, rendkívül sok lehetőség van egyedivé alakíttatni, ezért kell az edzett üvegajtó gyártást profikra bízni!

Cégünk a VRT-Üvegfalak Kft. edzett üvegajtó gyártásban nagy tapasztalattal és számos referenciával rendelkezik, a www.vrt-uvegfalak.hu oldalon felveheti velünk a kapcsolatot, ha érdeklődik, hogy kérdéseit feltehesse. Az edzett üvegajtó gyártás mellett egyedi üveg térelválasztók, üvegfalak, válaszfalak gyártásával kapcsolatban is felkereshet minket, várjuk hívását a +36-1-239-4525-ös, vagy +36-20-978-9744-es telefonszámokon,levelét a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen vagy személyesen az 1138 Budapest, Váci út 136/c alatt!

scroll to top