Jövedéki tanácsadás? Kérje szakértők segítségét!

Céget alapít, vagy már meglévő vállalkozása mellé keres megbízható, tapasztalt partnert, aki igencsak otthonosan mozog a jövedéki ügyintézés világában? Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal a Pro Legal Kft.-hez, ha adótanácsadásra vagy éppenséggel jövedéki tanácsadásra van szüksége rutinos szakértőktől!

Miért döntsön Ön is nagy bizalommal mellettünk? Cégünk a Vám, Jövedéki és Agrár Szolgáltatók Szövetségének a tagja. Valóban komplex, sokrétű szolgáltatást nyújtunk, így a jövedéki tanácsadásunknak, ügyintézésünknek köszönhetően maximálisan megkíméljük ügyfeleinket az ügyintézés körülményes és időigényes feladatától. Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz, akik sokéves tapasztalattal, illetve kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkeznek. Mindezek természetesen garanciát jelentenek arra, hogy minden esetben – legyen szó adótanácsadásról vagy jövedéki tanácsadásról – igényes és minőségi szolgáltatással segíthessük a már meglevő és leendő partnereinket.

Ha bármilyen adótanácsadásra van szüksége, keressen minket bizalommal, hiszen mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön minden energiáját kizárólag saját cége, vállalkozés fejlesztésére, illetve üzleti céljainak megvalósítására fordíthassa. Tanácsadás a jövedéki adók helyes alkalmazásához? Jövedéki adótörvényben előírt engedély iránti kérelmek kiválasztása, előkészítése, beadása, már meglévő engedélyek módosítása? Bármiről is legyen szó, kérje bizalommal segítségünket!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna munkásságunkról, illetve szolgáltatásainkról? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.prolegal.hu-n bővebb, részletes információkkal várjuk az érdeklődőket! Amennyiben tehát kérdése, kérései támadnak az adótanácsadással, a jövedéki tanácsadással kapcsolatban, kérjük, lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36/70-933-23-46-os, vagy a +36/20-414-34-98-as telefonszámok egyikén, illetve a hegedus@prolegal.hu e-mail címen! Várjuk mielőbbi jelentkezését!

scroll to top