Csomagolóanyag webáruházunkban mindent egy helyen megtalál!

Egy olyan cégnél, ami vállal házhoz szállítást is, fontos gondoskodni a termékek megfelelő csomagolásáról, annak érdekében, hogy épségben jussanak a vásárlókhoz. Sajnos szállítás közben sok veszély fenyeget, előfordul, hogy a dobozok leborulnak vagy megnyomódnak egymás súlya alatt. Arról, hogy a bennük lévő termékek még ilyen esetekben is épek maradjanak, a kereskedőnek kell gondoskodnia, és ennek érdekében bizony csakis minőségi csomagolóanyagokat szabad használni.

Egyrészt célszerű törekedni az ideális méretű doboz kiválasztására. Ne legyen túl nagy, se túl kicsi, a termék kényelmesen férjen el benne. Ahhoz, hogy az áru ne tudjon mozogni, csúszkálni, érdemes térkitöltő anyagokat használni. Ha törékeny vagy sérülékeny a szállítandó áru, akkor ne sajnáljuk a légpárnás fóliát! A csomagolóanyagok között fontos szerepe van a ragasztószalagoknak is. A dobozt légmentesen zárjuk le velük, ne hagyjuk ki egyik oldalt sem! Sajnos sokan méltatlanul elbagatellizálják a páramegkötő használatának jelentőségét, pedig ez egy nagyon hasznos kis kiegészítő. Ha a termék egy kicsit is érzékeny a párára, akkor mindenképp helyezzünk a dobozba páramegkötőt is, ami megóvja a nedvességtől, mert megköti azt.

Csomagolóanyag webáruházunkban minden szükséges kedvező áron beszerezhető. Dobozok, ragasztópisztolyok, ragasztószalagok, fólia termékek, pántolástechnikai termékek és más kiegészítők nagy választékával várjuk Önt. Ha szeretné gyorsabbá és könnyebbé tenni a webshopja munkáját, akkor pedig az ehhez szükséges csomagológépeket is megtalálja kínálatunkban. Minden termékünket kedvező áron biztosítjuk vásárlóinknak, és csomagolóanyag webáruházunk törekszik a rövid szállítási határidőkre is.

Amennyiben csomagolóanyagok iránt érdeklődik, keresse fel honlapunkat, a www.delpack.hu oldalt, ahol megtekintheti termékeinket és minden információt is megtalál róluk! Ha kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +3630/210-3633-as telefonszámon vagy írjon nekünk az alfoldpack@alfoldpack.hu e-mail címre!

scroll to top