Számviteli szolgáltatások: minden egy helyen!

számviteli szolgáltatások minden vállalkozás számára hasznosak, és érdemes is igénybe venni őket, hiszen nem csak megkönnyítik egy vállalkozás sikeressé tételét, de rengeteget lehet spórolni is a segítségükkel.

számviteli szolgáltatásokat a számviteli törvényben, valamint ez ehhez kapcsolódó kormányrendeletben írják elő, és a könyvvezetési, illetve a beszámolókészítési kötelezettséghez kapcsolódó feladatok összességét takarja, továbbá kiegészül a könyvviteli és a könyvvizsgálói tevékenységgel is. A számviteli szolgáltatást végző könyvelő irodák, illetve a mérlegképes könyvelők megbízható és valós beszámolókat készítenek a velük kapcsolatban álló vállalkozások pénzügyi helyzetéről és a működésük eredményéről.

számviteli szolgáltatások igen szerteágazóak, és egy ezekkel foglalkozó cégnek mindegyikhez értenie is kell. Az alábbiakban ezek olvashatóak:

•    Teljes körű könyvelés
•    Végelszámolási könyvelés
•    Adóbevallások készítése
•    Adótanácsadás
•    Bérszámfejtés
•    Hatósági ügyintézés és képviselet
•    Éves pénzügyi beszámoló összeállítása
•    A jogszabály által előírt szabályzatok elkészítése

Amennyiben vállalkozása számára keres egy teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtó céget, ajánljuk figyelmébe a Profitkész Kft. szolgáltatásait! Könyvelőirodánk Budapesten található, és elsősorban budapesti, érdi és diósdi cégek számára vállalja a fentebb felsorolt feladatok mindegyikének elvégzését. Cégünk munkatársai egytől egyig szakértőnek számítanak a maguk területén, tudásuk és tapasztalatuk pedig garancia arra, hogy az Ön cégének könyvelése minden szabálynak és törvénynek megfelel majd, amennyiben bennünket bíz meg a feladattal! Ha szeretne többet megtudni tevékenységünkről,  látogasson el a www.profitkesz.hu címen megtalálható weboldalunkra, és ismerkedjen meg számviteli szolgáltatásainkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését számviteli szolgáltatásaink iránt, és szeretne együtt dolgozni velünk, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-30-923-1033-ma telefonszámon, illetve az info@profitkesz.hu e-mail címen!

scroll to top