Villanypásztor tartozékokra van szüksége?

A villanypásztor egy terület határainak kijelölését is végzi, de kívül tartja az illetéktelen behatolókat, és megakadályozza a kijutást is. Főként állattartók számára ajánlott a villanypásztor használata, hiszen ennek segítségével meg tudják akadályozni az állataik elszökését. Ugyanakkor egy villanypásztor a vadkárok megelőzésére is alkalmas, mivel távol tartja a vadállatokat a földektől és az ott nevelt növényektől. A kiépítéséhez azonban szükség van villanypásztor-tartozékokra is.

A villanypásztor telepítése és használata egyszerű, gazdaságos és biztonságos, emellett időjárásálló és tartós is. A felépítéséhez nem csupán kerítésoszlopokra és vezetékre van szükség: a biztonságos üzemeltetéséhez számos kiegészítőt lehet – és kell is – beszerezni. A villanypásztor-tartozékok között olyan termékek találhatóak, amelyek egyrészt megkönnyítik a villanypásztor felállítását és használatát, másrészt ez utóbbit biztonságosabbá is teszik. Ilyenek például a szigetelők, amik az oszlop és a vezeték közötti szigetelés kérdését oldják meg, de emellett a vezeték rögzítését és feszítését is végzik, vagy a LED-es voltmérők, amelyekkel a villanypásztor feszültségét lehet megmérni. Ezzel az eszközzel egyszerűbben meg lehet találni például egy hibás vezetékszakaszt, mintha manuálisan próbálnánk megtalálni a sérülés helyét.

Cégünk, a Bentley Magyarország Kft. többek között villanypásztorokkal, tartozékokkal és egyéb, állattartással kapcsolatos termékekkel foglalkozik. Modern, hatékonyan működtethető villanypásztorokat és tartozékokat kínálunk azoknak az állattartóknak, akik szeretnék a legmodernebb módszerek és eszközök segítségével végezni a munkájukat. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, keresse fel a honlapunkat, amit a www.speedrite.hu webcímen talál, és tekintse meg széles választékunkat!

Amennyiben villanypásztor tartozékokra van szüksége, mi vagyunk a tökéletes választás!  Tekintse meg széles kínálatunkat, megrendelés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-625-9329-es telefonszámunkon!

scroll to top