Teljes körű postai ügyintézés vállalkozásoknak!

Egy cég vezetése nem egyszerű feladat, és ezzel mindenki tisztában van, aki ebben a cipőben jár. Számos teendővel kell megbirkózni, és közben a beosztottak irányítása, az üzletmenet kézben tartása is rengeteg energiát felemészt. Ha egy vezető többet vállal a kelleténél, és közben elaprózza az erőforrásait, annak sosincs jó vége, és többnyire a vállalkozás látja kárát, éppen ezért érdemes partnercégeket is bevonni a munkába, hiszen vannak olyan feladatok, amiket egy profi szolgáltató hatékonyabban tud megoldani. Ennek eredményeképpen minden csapattag teljes erőbedobással tud koncentrálni a saját munkakörére, vagyis arra, amiben ő a legjobb. A teljes körű postai ügyintézés feladata például pontosan ilyen.

Cégünk, a Portó Budapest Kft. a teljes körű postai ügyintézést vállalja az Ön vállalkozása számára is. Ezen belül foglalkozunk levélfeladással, csomagküldéssel, biztosítunk postai dokumentumokat és nyomtatványokat is, így például a csomagszállító dokumentumok, a tértivevények és a feladóvevények beszerzése is a mi feladatunk. A postafiókot is biztosítjuk, és nyereményjátékok lebonyolításával, valamint az ezekkel kapcsolatos ügyintézéssel is foglalkozunk. Korszerű, karbantartott, a feladatokra tökéletesen alkalmas járműparkkal és infrastruktúrával, valamint tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy levegyük az Ön válláról is a teljes körű postai ügyintézés terheit. Amennyiben bennünket választ partnerének, annak eredménye a hatékonyabb ügyintézés és a jobb cégműködés lesz, amelynek keretein belül minden kolléga maximálisan ki tudja használni az idejét.

www.porto.hu címen megtalálható weboldalon megismerkedhet cégünkkel, és az általunk kínált szolgáltatásokkal is. Keresse fel, és tekintse meg, mi mindent bízhat ránk, majd válasszon bennünket! Szabaduljon meg a teljes körű postai ügyintézés személyes intézésétől, hogy energiáit és idejét a vállalkozása fejlesztésére fordíthassa!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a teljes körű postai ügyintézés iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a porto@porto.hu e-mail címen, illetve a 06-1-239-3971-es telefonszámon!

scroll to top